Selecteer een pagina

Snel en makkelijk klaar maar toch lekker en gezond? Dan is dit wel een recept voor jou 🙂

Wellicht ken je het Knorr Wereldgerecht Italiaanse Lasagnette Napoletana wel. Dit is een kleine variatie op dat recept dat je in ongeveer 10 minuten klaar maakt voor 3 à 4 personen.

Benodigdheden:

  • Knorr wereldgerechten Lasagnette Napoletana
  • 300 ml melk
  • 300 gram gehakt
  • 400 gram italiaanse roerbak mix
  • zakje echte italiaanse geraspte paranno kaas (van Uniekaas)
  • Optioneel: 1 komkommer

Bereidingswijze:

  • Rul de gehakt tot het bruin is
  • Bak de italiaanse roerbakmix mee
  • Mix het zakje lasagnette saus met 300 ml melk en 500 ml water
  • Voeg deze sausmix toe aan de gehakt en de roerbak mix en breng het geheel aan de kook
  • Verwarm de oven voor op 200C
  • Roer vervolgens de lasagnette door de schaal
  • Roer daarna de parrano kaas door het geheel heen
  • Vet een ovenschaal in
  • Giet het mengsel over uit de koekenpan in de ovenschaal
  • Zet de ovenschaal in de oven en laat het gerecht in 30 à 40 minuten gaar worden.

Optioneel:

  • Snijd de komkommer in schijfjes.
  • Meng de balsamico dressing met 3 eetlepels (olijf)olie en 3 eetlepels water en schep dit door de komkommerschijfjes